Isolatie

Bodemisolatie is de oplossing om optrekkend vocht en kou tegen te gaan voor uw woning. Door de bodem van uw kruipruimte te isoleren met een laag bodemisolatie, wordt de koude grond geïsoleerd. U krijgt een warme lucht er boven en dat is goed voor uw portemonnee.

Isolatie zorgt voor besparing

Vloerisolatie chips zorgen gemiddeld voor een stijging van de vloertemperatuur van maar liefst vier graden. Dit levert een enorme besparing op uw energierekening op. Hoeveel u bespaart is onder andere afhankelijk van uw stookgedrag, het jaartal van de woning en het type huis. Dat u echter binnen enkele jaren uw investering hebt terugverdiend is een feit.

Sterk en hoge isolatiewaarde

U bent verzekerd van een goed bodemisolatie. De chips of korrels zijn gemaakt van polystyreen en zijn zeer licht. De vloerisolatie zijn bestand tegen vocht, schimmels en humuszuren en zorgen voor een zeer lage luchtvochtigheid in de kruipruimte. isolatie onderscheidt zich in kwaliteit. Heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Daarnaast hebben de chips of korrels een sterke veerkracht. Bij werkzaamheden in de kruipruimte kunt er gerust doorheen kruipen, zonder dat de werking verloren gaat.

B-Team voor minder stoken, meerwaarde op de woning minder vocht voor behaaglijk wonen en beter voor de energielabel

Na het inzichtelijk maken van bouwafval de schimmelproblematiek kan het B-TEAM op juiste wijze richting worden gegeven naar het plan van aanpak. De door ons voorgeschreven adviezen binnen een uitgebreid plan van aanpak zijn altijd 100% oplossingsgericht en schimmelvrij, tevens een duidelijk inzicht naar de geadviseerde toepassingen, materialen en kosten. Als bedrijven de isolatie materiaal aangebracht hebben en schimmel, bouwafval, en zowel de sporen nog aanwezig zijn, blijven ze schadelijk voor de volksgezondheid en veroorzaken bij jongeren, ouderen, astmapatiënten, mensen met allergieën, veroorzaken hart en ademhalingsproblemen en schadelijke effecten kunnen zijn; niezen, irritatie van de huid, tranende ogen, huiduitslag, zere keel en vermoeidheid. Vraag altijd bij plaatsen van isolatie om ook garantie op schimmels en zwam!

 

Wat doen andere Isolatie bedrijven? Dit doet het B-Team!
1. Belt de klant: wat de vierkante meters (m²) zijn. 1. Bellen voor een afspraak op locatie.
2. Indicatie geven van de prijs 2. Op locatie kijken of alles in orde is?
3. Afspraak maken met de klant 3. Wat de oplossing is?
4. Materiaal aanbrengen ook al zijn er problemen 4. Op locatie prijsopgave
5. Geven alleen garantie op materiaal.
Problemen blijven?
5. Afspraak maken wat te doen is
6. Indien nodig opschonen en bestrijden van kruipruimte
7. Isolatie materiaal aanbrengen
8. Wat zijn de voordelen van het B-team?
10 jaar garantie op materiaal en schimmel of zwam vrij verklaring.

 

Na het inzichtelijk maken van bouwafval de schimmelproblematiek kan het B-TEAM op juiste wijze richting worden gegeven naar het plan van aanpak. De door ons voorgeschreven adviezen binnen een uitgebreid plan van aanpak zijn altijd 100% oplossingsgericht en schimmelvrij, tevens een duidelijk inzicht naar de geadviseerde toepassingen, materialen en kosten.

Als bedrijven de isolatie materiaal aangebracht hebben en schimmel, bouwafval, en zowel de sporen nog aanwezig zijn, blijven ze schadelijk voor de volksgezondheid en veroorzaken bij jongeren, ouderen, astmapatiënten, mensen met allergieën, veroorzaken hart en ademhalingsproblemen en schadelijke effecten kunnen zijn; niezen, irritatie van de huid, tranende ogen, huiduitslag, zere keel en vermoeidheid.

Vraag altijd bij plaatsen van isolatie om ook garantie op schimmels en zwam!

Contact

Wilt u graag meer informatie over isolatie? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op!

 

Wij werken al meer dan 20 jaar in geheel Nederland.