Schimmel op de muren – wat u kunt doen.

B-Team biedt duurzame oplossingen tegen schimmel

Vocht, warmte en een gebrek aan natuurlijke of mechanische ventilatie zorgen voor schimmels op de muur. Dit komt relatief veel voor en heeft lelijke plekken als gevolg. En zorgt daarnaast voor een slechte invloed op de gezondheid. Gelukkig is het oplossen van schimmel op de muren altijd mogelijk. Echter is aanpak bij de bron noodzakelijk, want als het klimaat voor de schimmels aantrekkelijk blijft, zal de problematiek zich blijven voordoen.

De invloed van ventilatie op schimmel

Wij adviseren in eerste instantie altijd de ventilatie van de betreffende ruimte goed te controleren. Een raampje open en als dit niet mogelijk is, het plaatsen van een mechanische of elektrische ventilator. Hiermee wordt er gezorgd voor de afvoer van warme. Vochtige lucht waarin de schimmel zich goed kan verspreiden. Het naar beneden brengen van de luchtvochtigheid zorgt voor een minder aantrekkelijk klimaat. Ventileren dus!

Preventieve schimmelbestrijding niet meer mogelijk? Zo gaan we te werk.

Op plaatsen waar de schimmel al in de muur zit, is het te laat voor preventieve maatregelen. Wij bieden voor schimmel in muren een permanente oplossing. Gecombineerd met hiervoor beschreven ventilatie, zorgt dit voor een definitieve oplossing van het probleem. Bij het B-team worden bestrijdingsmiddelen gehanteerd die voor particulieren niet verkrijgbaar zijn. Deze middelen hebben een hogere concentratie en doden de schimmel, ook indien deze diep geworteld in de muur zit.

Schimmel direct laten bestrijden

Schimmel in de muur? Of last van vochtige muren in het algemeen? We helpen u graag bij schimmel op de muren. Voor advies, ondersteuning en daadwerkelijke bestrijding van vocht in de muren en (zwarte) schimmelplekken kunt u altijd op korte termijn bij ons terecht. Direct contact: 06-53171865

Uw prijs online? Vul het informatieformulier in en ontvang direct reactie op uw aanvraag.

Schimmel op de muren?
Omschrijf kort uw situatie, u ontvangt direct onze respons!

    Identifcatiefoto’s
    Schimmel in en/of op de muur