B-Team – schuimbeton comfortvloeren in geheel Nederland.

Door vochtproblemen uw houten vloer vervangen, schuimbeton biedt de juiste oplossing!

De B-Team Comfortvloer bestaat uit een perfect isolerende laag celbeton. Doordat er op de eerste laag van het beton gebruiksklare hoofdvloerverwarming aangelegd wordt, ontstaat er een aanzienlijke verbetering in het comfort. Het systeem wordt met functionering garantie aangesloten op uw bestaande CV-installatie.

De Comfortvloer is een anhydriet gietdekvloer aangebracht over de vloerverwarming. Deze gietdekvloer is schoon en geheel vlak, dit zorgt voor een perfect uitgangspunt voor uw  nieuwe tegelvoer, houtvloer of vergelijkbare bedekking.

Wat kost een B-Team comfortvloer?

Dit is afhankelijk van uw specifieke situatie. Wij bieden u de mogelijkheid direct een offerte te ontvangen, of online vrijblijvend een afspraak te maken.

Bestaande houten balkenvloer met vloerdelen verwijderen door schimmel en of zwam?

Voor aanvang wordt ieder project door ons geïnspecteerd. Wij adviseren de vloer inclusief draagbalken door B-Team te laten verwijderen. Indien nodig kan er vervolgens een schimmel en/of zwambestrijding worden uitgevoerd  met garantie, eventueel in combinatie met ons Comfort TOTAAL pakket, geleverd worden. Deze werkzaamheden worden op basis van concrete afspraken vakkundig uitgevoerd.

De stap naar een B-Team Comfortvloer

Uitvoering in verschillende fases:

De eerste fase en maatvoering voor de eerste Celbeton laag worden meestal verzorgd door het B-Team. Daarna begint de daadwerkelijke plaatsing van de Comfortvloer. De kruipruimte wordt met Celbeton gevuld. Na het uitharden wordt in de tweede fase vloerverwarming aangebracht. In de derde fase wordt hierop een moderne anhydriet gietdekvloer gelegd.

Wenst u aanvullende info (prijs, levertijd), ga naar contact.

Foto’s B-Team comfortvloer