Zwambestrijding en Schimmelbestrijding

B-Team helpt u effectief naar een gezonde leefsituatie!

Ondervindt u problemen door Schimmel in huis, of heeft u mogelijk last van zwam in huis? Het B-Team is gespecialiseerd in schimmel- en zwam bestrijden! De mate waarin schimmel uw woning heeft aangetast in leidend voor de uit te voeren werkzaamheden. Het B-Team onder leiding van Hennie Potze voert werkzaamheden op het gebied van zwambestrijding en schimmelbestrijding uit in iedere orde van grootte. De volgende herstel- en behandelwerkzaamheden zijn hierbij regelmatig van toepassing:

  • Schimmel bestrijding badkamer. De voornaamste oorzaak van schimmel in de badkamer is onvoldoende mechanische ontluchting, waardoor er langdurig een te hoge vochtigheidsgraad is.
  • Schimmel in slaapkamer. De oorzaak van schimmels in de slaapkamer is eveneens vocht. Vaak is de slaapkamer in de buurt van de badkamer, waar men zich meestal aankleedt, maar wel het vocht meeneemt als men uit de badkamer komt. Verder wordt de slaapkamer gebruikt om gewassen (en dus natte) kleding op te hangen.
  • Zwambestrijding of schimmelbestrijding. De oorzaak van de schimmel of zwam is meestal een te hoge vochtigheid’s graad en bouwafval in de kruipruimte. waar door de vloerbalken, de dekvloer worden aangetast. Hiervoor is een gehele of gedeeltelijke behandeling, en mogelijk vervanging van deze bouwelementen van toepassing.
  • Isolatie  verkeerd aangebracht. Zwam en schimmels kunnen ontstaan bij verkeerd aanbrengen van isolatiemateriaal, hetzij glaswol, steenwol, bodem isolatie of plastic Het B-Team bestrijd  indien nodig, en vervangt de isolatie en biedt een garantie van 10 jaar op isolatiegerelateerde werkzaamheden.
  • Zwarte schimmel bestrijden. Zwarte schimmel is een giftige schimmel die relatief vaak voorkomt in badkamers en keukens. In eerste instantie zijn het kleine, zwartkleurige schimmelpunten, die vervolgens uitgroeien tot grotere plakkaten die schadelijk zijn voor de gezondheid. Meer info over zwarte schimmel bestrijden.

 

Na het inzichtelijk maken van de schimmel of zwamproblematiek, kan op juiste wijze door ons voorgeschreven adviezen en bestrijding binnen een uitgebreid plan van aanpak 100% oplossingsgericht en schimmelvrij de isolatie worden aangebracht.

Wilt u schimmelbestrijding of zwam bestrijden laten door een professional? Wij adviseren u graag!

Schimmel in huis? Zwam in huis?

B-Team is HET bedrijf dat u helpt bij het bestrijden van zwam en schimmels en het creëren van een gezonde, schone leefsituatie.

Het B-Team voorziet u graag van advies op maat. Om dit te kunnen doen vragen we u kort de ontstane schimmel- of zwamproblematiek toe te lichten. Wij voorzien u graag op korte termijn vrijblijvend van passend advies!

    Wij werken al meer dan 20 jaar in geheel Nederland.