Boktorbestrijding – Kosten en Werkwijze – B-Team

Boktor aanwezig? Neem de volgende stappen voor een vlotte oplossing!

Omdat de boktor als drooghoutboorder soms tot 10 jaar onopgemerkt in hout, houten delen, vloerconstructies of bijvoorbeeld dakconstructies aanwezig kan zijn, is het verstandig om – vooral op voor u (nog) onbekend terrein – zorgvuldig te kijken naar mogelijke aanwezigheid van de boktor. Een sterke aanwijzing voor de aanwezigheid van boktor is het feit dat je de boktor kan horen knagen. Heeft u hierover een vraag, dan staan we u graag te woord. Op het moment dat aanwezigheid van de boktorlarve geconcludeerd is, is het zaak hier een professionele oplossing voor te zoeken. Bestrijding aan het houtoppervlak is hierbij voldoende, om dat de boktor zich in het zichtbare oppervlak van het hout bevindt. Afhankelijk van de duur van de plaag, is het wellicht noodzakelijk om delen van het houtwerk te vervangen. Als de boktor relatief lang kan uitbreiden en kan verspreiden, zijn de houten delen in veel gevallen zichtbaar of onzichtbaar aan het “verpoederen”. In dergelijke gevallen is deelvervanging goedkoper en duurzamer.

Bij bestrijding is het zaak dat het kristalliserende bestrijdingsmiddel de gehele houten constructie penetreert. Oppervlaktereiniging is de oplossing na het weghalen van boormeel en het schoonmaken van het oude gangenstelsel aan de buitenkant.

Kosten boktorbestrijding – voor u altijd de juiste samenstelling.

Wij streven naar de perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Omdat wij naast bestrijdingswerkzaamheden ook bestrijdingsgerelateerde schoonmaak- en timmerwerkzaamheden uitvoeren (balkvervanging, wandvernieuwing, vloerenherstel, schuimbetonvloeren) bent u voor het gehele werkzaamhedenpakket in één keer voorzien. Dit scheelt in de kosten. Afhankelijk van de ontstane situatie (oppervlakte, type beschadiging, bereikbaarheid van de plaats en de hoeveelheid te gebruiken grondstoffen) wordt er door ons altijd een offerte op maat gemaakt. Omdat we vanaf 1991 ervaring hebben in het vak, is het financieel inschatten van de kosten voor boktorbestrijding voor ons op basis van ervaring goed te doen. Hierbij zijn wij op de hoogte van de marktprijzen en nemen we hierbij altijd een concurrerende positie in. Een tevreden klant is bij ons altijd het uitgangspunt en zo wordt ieder project, groot of klein, dan ook benaderd. U tevreden, wij tevreden!

Boktorbestrijding – direct weten wat te doen.

Kunnen we u van dienst zijn? We horen het graag en reageren altijd vlot met exact de benodigde info. Vul hiervoor het onderstaande formulier in, of geef ons een belletje op 06 – 53171865