Bouw- en Timmerwerkzaamheden

B-Team is sinds 1991 uw gespecialiseerd partner.

Met het bestrijden van zwam, schimmel, houtworm en boktor gaat in veel gevallen (deel)vervanging van bouwstructuren gepaard. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan deelreparaties aan houtconstructies of het herbekleden en afwerken van wanden of plafonds. Deze werkzaamheden worden door ons uitgevoerd om het totale kostenplaatje voor bestrijding financieel interessant te houden, als alles bij één leverancier geregeld wordt, betaalt u bijvoorbeeld geen voorrijkosten en hoeft er geen losstaande planning gemaakt te worden. Daarbij is goed om te vermelden dat we werkzaam zijn in geheel Nederland.

Welke bouw- en timmerwerkzaamheden leveren wij?

  • Houten delen, (deel)vervanging aan vloeren, ondervloeren, spanten en gebinten
  • Kozijnreparatie na aantasting
  • Betonvloeren, schuimbeton, vloerverwarming
  • Houtskeletbouw wand en plafond
  • Gipswand – (deel) vervanging, stucwerk op aanvraag
  • Kleine timmerwerkzaamheden
  • Sauswerkzaamheden, kleine verfwerkzaamheden

In overleg is er qua werkzaamheden altijd de juiste oplossing voor de situatie beschikbaar. Door de jaren heen is er bij ons een actief en betrouwbaar netwerk aan collega leveranciers ontstaan. Dit maakt dat we – naast de hiervoor opgesomde werkzaamheden – u ook graag adviseren over grotere werkzaamheden, indien de situatie hierom vraagt.

Kosten timmerwerkzaamheden na aantasting door houtworm, boktor, schimmel of zwam

Omdat de bouw- en timmerwerkzaamheden in één levering met permanente bestrijding geleverd worden, zijn wij in staat u een concurrerende offerte te bieden. De exacte investering zal, zoals u begrijpt, bestaan uit een maatwerkofferte. Iedere situatie wordt los geoffreerd. Naarmate de omvang van de uit te voeren werkzaamheden toenemen, kunnen we hierop een aantrekkelijkere korting toepassen. Hierover gaan we graag met u in gesprek.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

We leveren vlot en op maat. Voor direct telefonisch advies verzoeken wij u contact op te nemen met 06 – 531718 65. Liever online informatie? We zijn per mail vlot bereikbaar! Vul hiervoor het onderstaande formulier in of ga naar contact

    Foto’s Bouw- en Timmerwerkzaamheden