Ongediertebestrijding

Wij kunnen U preventieve maatregelingen geven, om geen ongedierte in huis of om gebouwen te krijgen, van diverse soorten ongedierte. Onze medewerkers zijn gecertificeerd ongediertebestrijder en staan altijd klaar voor deskundig advies over het voorkomen en indien nodig bestrijden van ongedierte. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende soorten ongedierte, die wij kunnen belemmeren zodat ze geen gevaar vormen of schadelijk zijn voor de volksgezondheid.

RATTEN EN MUIZEN

Ratten en muizen zijn dragers van ziektekiemen. Ook vormen ze een een bedreiging voor de volksgezondheid (ziekte van weil, paratyfus e.d.). Tevens zijn het verspreiders van veeziekten zoals varkenspest, pseudo-vogelpest, vogelgriep, trichinosis, etc. Ratten en muizen kunnen schade aan kabels, kortsluitingen en besmetting aan etenswaren veroorzaken.

DUIVEN

Duiven zijn gastheer van allerlei ongedierte. Veroorzaken huidirritatie, kunnen fungeren als overbrengers van ziekten.

KAKKERLAKKEN

Kakkerlakken zijn dragers van bacteriën en verspreiders van salmonellosen en hospitalismus.

VLIEGEN

Vliegen zijn verspreiders van ziekteverwekkende virussen, bacteriën, etc.

VLOOIEN

Vlooien zijn parasiterende insecten die mens en dier kunnen bijten. Veroorzaken huidirritatie, kunnen fungeren als overbrengers van ziekten.

ZILVERVISJES EN OVENVISJES

Zilvervisjes en ovenvisje zijneen signaal dat er teveel vocht in uw woning of gebouw aanwezig is. Zilvervisjes en ovenvisjes brengen schade aan oude boeken, schilderijen en behang.

Contact

Heeft u (mogelijk) last van ongedierte? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op!

 

Wij werken al meer dan 20 jaar in geheel Nederland, Duitsland en België.