B-Team levert Desinfectiemiddel

Ten behoeve van desinfectie van oppervlakten

Locaties waar veel mensen samen komen hebben een groter besmettingsrisico. Frequente oppervlakeontsmetting is hier noodzakelijk. B-Team levert  hiervoor  een doeltreffend desinfectiemiddel, geschikt voor kleine oppervlakken en gebruiksvoorwerpen in bijv. de voedingsmiddelenbranche, de cosmetische industrie en de gezondheidszorg. Het middel is eenvoudig in gebruik: sprayen, laten drogen, klaar! Naspoelen is niet nodig en dat maakt het tot een ideaal middel voor ruimten waar een snelle en effectieve desinfectie noodzakelijk is.

Bestrijden van bacteriën en gisten

Ons desinfectiemiddel bestrijdt bacteriën en gisten op kleine oppervlakken die in contact komen met eet- of drinkwaren zoals messen, snijplanken, aanrechtbladen en apparaten. Om kruisbesmetting te voorkomen wordt het eveneens ingezet bij de desinfectie van kleine oppervlakken zoals deurklinken, wachtkamers, balies, openbare toiletten -brillen, en kranen enz.

76% Ethanol

Acticid bevat een relatief hoog gehalte ethanol. De 76% met IPA gedenatureerde ethanol zorgt ervoor dat micro-organismen onherstelbaar worden beschadigd en resistentievorming niet mogelijk is. De ethanol is verdund tot 76% door middel van gedemineraliseerd water en laat na opdroging geen residuen achter.

Bewerking en voordelen

  • Sprayen, laten drogen, klaar
  • Effectief tegen bacteriën en gisten
  • Sterk ontvettende werking
  • Resistentievorming is niet mogelijk
  • Laat geen residuen achter

Hoe vaak acticid te gebruiken?

De gebruiksfrequentie is sterk afhankelijk van de situatie. Hierover informeren wij u graag op maat – 06-53171865 of info@b-team.nl