Houtwormbestrijding Gelderland.

B-Team levert houtwormbestrijding in geheel Gelderland

B-Team levert houtwormbestrijding in Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Zutphen, Nijmegen en de regio. Op het moment dat er bij u in uw woning, woonboerderij of op uw bedrijfslocatie houtworm geconstateerd is, is het zaak deze situatie op gepaste, professionele wijze te benaderen, zodat houtworm verleden tijd wordt en er geen mogelijk gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Hoe kan je houtworm herkennen?

Poreus, zacht en muf hout duidt op een verouderde houtwormsituatie. Daarnaast zijn oals bekend zijn de kleine ronde gaatjes karakteristiek voor houtworm. Op basis van deze gaatjes kan je concluderen dat er houtwormlarve in het hout geleefd heeft. Via deze gaatjes vliegen de larven namelijk uit, om vervolgens elders opnieuw te nestelen en zich voor te planten.

Risico’s van houtworm

Op het gebied van houtworm is het noodzakelijk de koe bij de hoorns te vatten zodra er problematiek geconstateerd wordt. Dus kleine gaatjes, zachte houten delen of hoopjes boormeel gezien? Ga er mee aan de slag. De houtworm vermenigvuldigt zich in het juiste hout in ongekend rap tempo, waardoor grote poreuze houtoppervlakken een reëel risico zijn. Dit wordt helemaal een risico op het moment dat dragende delen van de woning of de boerderij van hout zijn. Deze schade kan sommige gevallen tot inzakkingsrisico’s leiden, met alle gevolgen van dien. Volledige vervanging en deelvervanging zijn bij B-Team naast de reguliere bestrijding onderdeel van het dienstenpakket.
In de regio Gelderland
B-Team is als specialist in houtwormbestrijding werkzaam in de gehele provincie Gelderland. Wij hebben in de loop der jaren houtwormbestrijding uitgevoerd in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem en Doetinchem, maar ook in de regio.

Houtworm gesignaleerd?

Laat het ons weten! Omdat ieder project verschilt qua werkzaamheden, is het lastig om een defitinieve kostencalculatie voor de kosten houtwormbestrijding op te geven. Echter, we kunnen u hierover op basis van telefonische informatie zeker een passende indicatie geven. Bel gerust: 06-53171865 of vult u het formulier onder op deze pagina in.