Houtworm laten bestrijden in Leek, Grijpskerk en Zuidhorn

B-Team levert houtwormbestrijding in de gehele provincie Groningen!

Hoe kan je houtworm herkennen?

Hout waarbij de structuur in negatieve zin aangetast is, kan in sommige gevallen duiden op de aanwezigheid van houtworm. Het gaat dan om de houtwormlarve, die zich via de typerende gaatjes een weg naar buiten boren, om zo uit te vliegen. Houtworm zorgt voor poreus, zacht en muf hout, waarbij de structuur van het hout blijvend aangetast kan worden. Houtworm is een vervelend probleem dat relatief vaak voor komt in houten constructies van woningen, boerderijen en monumentale panden. Met name de balken, vloeren en kapconstructies lopen schade op.

Risico’s van houtworm

Als de aanwezigheid van houtworm geconstateerd wordt, is het zaak hier werk van te maken. Ziet u kleine gaatjes of verpulverd boormeel? Blijf alert en maak eer werk van! De houtworm plant zich in het juiste hout in ongekend rap tempo voort. Hierdoor worden grote poreuze houtoppervlakken een bedreiging voor uw houtconstructie, vooral als het gaat om dragende delen. Naast bestrijding biedt B-Team ook volledige vervanging en deelvervanging van houte delen in dezelfde of vergelijkbare houtsoort aan naast gebruikelijke houtwormbestrijding door middel van een kristalliserend bestrijdingsmiddel.B-Team is als specialist in houtwormbestrijding werkzaam in de gehele provincie Gelderland. Wij hebben in de loop der jaren houtwormbestrijding uitgevoerd in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem en Doetinchem, maar ook in de regio.

Houtworm gesignaleerd?

Indien je last hebt van houtworm in Leek, Grijpskerk en Zuidhorn, dan is het altijd mogelijk ons te benaderen. Wij bieden advies op maat en zoeken samen naar een zo interessant mogelijke oplossing; of het nu om (deel)vervanging of bestrijding gaat. Vanaf 1991 zijn wij werkzaam in de houtbestrijding, hierdoor beschikken we over meer dan voldoende ervaring om uw problematiek op de juiste manier aan te pakken, zodat de houten structuren in uw woning, boerderij of pand toekomstbestendig neergezet worden. Omdat ieder project verschilt qua werkzaamheden, is het lastig om een definitieve kostencalculatie voor de kosten houtwormbestrijding op te geven. Echter, we kunnen u hierover op basis van telefonische informatie zeker een passende indicatie geven. Bel gerust: 06-53171865 of vult u het formulier onder op deze pagina in.