Houtworm bestrijden Noord-Holland

Wij zijn u vakbekwaam van dienst!

B-Team is leverancier van houtwormbestrijding in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoorn en o.a. Den Helder. Houtworm brengt schade toe aan balken, kozijnen, dakconstructies en (houten) vloeren. Het zijn zogenaamde drooghoutboorders, waarvoor vooral binnenshuis in relatief oude panden genoeg te vernielen valt. De eitjes van de larven bevinden zich in het hout en de jonge larven knagen zich een weg naar buiten voordat ze uitvliegen. Het resultaat hiervan zijn de typerende kleine ronde gaatje die ervoor zorgen dat de kracht uit de houten constructie verdwijnt. Vooral bij dragende houten delen kan dit al snel een gevaarlijke situatie met zich meebrengen. In Noord-Holland werken we vooral in oude boerderijen, maar ook in stedelijk gebied aan bijvoorbeeld grachtenwoningen en in naoorlogse (nieuwbouw)panden. De houtwormlarve selecteert immers niet op bouwjaar, enkel op droogte.

Bestrijden, repararen en voorkomen van houtworm

Indien u houtworm in Heerhugowaard, Zaandam, Purmerend, Meedenblik of de regio Noord-Holland geconstateerd heeft, is het zaak om deze te bestrijden zodat ergere situaties voorkomen kunnen worden. B-Team werkt altijd volgens de juiste oplossing. Afhankelijk van het probleem en de locatie waar het probleem zich voordoet, wordt er gekozen voor bestrijding, vervanging of een passende combinatie hiervan.

Prijs houtworm laten bestrijden

Het is onmogelijk u online één vaste prijs voor het bestrijden van houtworm te bieden. Daarvoor zijn onze werkzaamheden te situatiespecifiek. De prijs voor houtwormbestrijding in Noord-Holland hangt samen met een aantal factoren (hoeveelheid schade, mogelijke schade aan dragende delen, in hoeverre deelvervanging noodzakelijk is etc.). Hierover adviseren we u graag. Met ruim twintig jaar ervaring is B-Team de specialist op het gebied van houtwormbestrijding. Er wordt gewerkt met vakkundige timmerlieden en vakbekwame bestrijders, zodat houtworm na afloop van onze werkzaamheden geen probleem meer zal vormen.

Aan de slag!

Direct informatie? Bellen is het eenvoudigst: 06 53 17 18 65