Houtwormbestrijding Utrecht

B-Team is uw graag van dienst!

Bent u woonachtig in de provincie Utrecht en heeft u – bijvoorbeeld na aankoop van een bestaande renovatiewoning – houtworm (of beter gezegd: gaatjes geboord door de houtwormlarve) ontdekt? Dan is het zaak om de ontstane problematiek juist te inventariseren en correcte inschatting te maken van de omvang van de situatie. Hierbij ondersteunen we u graag.

Gecertificeerd bestrijdingsbedrijf met de juiste handelswijze

Wij zijn naast gecertificeerd bestrijdingsbedrijf ook gespecialiseerd in (deel)vervanging van door houtworm aangetaste houten delen. Of hiervan sprake is, is afhankelijk van de specifieke situatie. Wij werken altijd vanuit het juiste uitgangspunt. Is de problematiek nog redelijk klein van omvang en brengt de aantasting door aanwezige houtwormlarve geen gevaarlijke situatie met zich mee? Dan voeren we altijd eerst lokale bestrijding uit, zodat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Is deelvervanging van houten delen een betere en vooral veilige optie? Dan voeren we dit graag voor u uit. De enkel voor bestrijdingsbedrijven te verkrijgen bestrijdingsmiddelen die door B-Team ingezet worden, maken het uitvliegen van de aanwezige houtwormlarve onmogelijk, vanwege een kristalliserend effect dat plaats vindt in de door de larve geperforeerde delen.

Houtwormbestrijding Utrecht – wat zijn onze kosten?

Omdat iedere situatie maatwerk is en de werkzaamheden uiteenlopend van formaat en bijvoorbeeld toegankelijkheid, is het moeilijk om direct een vaste prijs te communiceren. Op basis van ervaring kunnen wij echter wel direct een inschatting maken, bijvoorbeeld op basis van foto’s of een korte inspectie op locatie. Dit is onderdeel van ons werk, en hierbij zijn we u graag van dienst. Direct advies? Een belletje helpt vlot: 06 – 53 17 18 65 

Uw prijs online? Laat dan uw gegevens en een kort berichtje achter