Houtwormbestrijding Veendam

B-Team levert houtwormbestrijding in Veendam, Wildervank, Nieuwe Pekela, Oude Pekela en de regio!

Je constateert op een gegeven moment dat er iets niet helemaal in de haak is met het houtwerk aan je woning of bedrijfspand. Niet alleen zijn er kleine gaatjes te zien, maar ook zijn er delen poreus en voelen ze poederachtig aan. Dit duidt – zoals je al vermoedt – op de aanwezigheid van houtwormlarve in de houten delen. In de houten delen worden de eitjes gelegd. Vervolgens knagen de houtwormlarven zich een weg naar buiten, om vervolgens uit te vliegen en elders ongewenste schade aan te richten. Geen fijne situatie, maar gelukkig is er geen situatie die niet professioneel opgelost kan worden. B-Team is gespecialiseerd in Houtwormbestrijding in Veendam, Ommelanderwijk, Wildervank en de regio.

Houtwormbestrijding in Veendam – hoe gaan we te werk?

Nadat de aanwezigheid van uitvliegende houtwormlarve geconstateerd is, wordt de aanwezige schade samen met u geïnventariseerd. Is er sprake van relatief kleine problematiek, waarbij bestrijding door middel van een kristalliserend bestrijdingsmiddel binnen de mogelijkheden valt, of is er (gedeeltelijk) structurele schade ontstaan? De omvang van de situatie moet in kaart gebracht worden, voordat we tot actie over kunnen gaan.

Actie! Houtworm laten bestrijden Veendam

Indien er gevaar voor de veiligheid door poreus hout ontstaat, bijvoorbeeld in het geval van houtworm in vloerdelen of houtworm in spanten, dan is vervanging of deelvervanging de route die bewandeld moet worden. Het is veiliger, kostenefficiënter en toekomstbestendiger om een grondige aanpak te voeren. Op het moment dat de problematiek kleiner van aard is, of de bestrijding eenvoudiger uit te voeren is, zonder dat er gevaar kan ontstaat, gaan we over tot bestrijding via een chemisch kristalliserend middel, dat voor particulieren niet verkrijgbaar is en waarvoor B-Team gemachtigd is dit te gebruiken.

Oplevering houtwormbestrijding

Nadat de werkzaamheden, groot of klein van aard, uitgevoerd zijn, worden de uitkomsten altijd samen met u nagelopen, zodat u een volledig beeld heeft van de werkzaamheden, de uitvoering ervan en de toekomstige situatie. Met ruim 30 jaar ervaring in de bestrijdingssector heeft u bij B-Team altijd het gewenste resultaat bij oplevering!

Direct houtworm laten bestrijden in Veendam? We horen het graag! Bel B-Team Hennie Potze – 0653171865

    Foto’s Houtwormbestrijding Veendam