B-Team – houtwormbestrijding in Winschoten, Scheemda en Heiligerlee

Houtworm laten bestrijden? We zijn u graag van dienst!

Op het gebied van houtwormbestrijding is B-Team werkzaam in geheel Nederland. Sinds 1991 voeren wij houtwormbestrijding uit in diverse soorten gebouwen. Van nieuwbouwwoningen tot oude boerderijen en van oude gebinten in een smederij tot houtworm in moderne bungalows. De manier waarop de houtwormproblematiek bestreden wordt, hangt in alle gevallen samen met het moment waarop de aanwezigheid van houtworm geconstateerd wordt. Is er sprake van enkele gaatjes door uitvliegende houtwormlarve? Of zijn complete houten structuren van binnenuit verpulverd door langdurige aanwezigheid van houtworm? Iedere situatie verdient een passende aanpak.

Wanneer is houwormbestrijding nodig?

Indien de structuur van het hout waarin de houtworm zich bevindt nog niet dermate aangetast is dat er poreuze plekken ontstaan zijn, dan is bestrijding met een niet voor particulieren verkrijgbaar kristalliserend bestrijdingsmiddel hetgeen we inzetten voor de aanpak van de houtworm. Als er draagstructuren, bijvoorbeeld vloerbalken, dermate beschadigd zijn dat ze gevaarlijk en onbetrouwbaar geworden zijn, dan is (deel)vervanging met nieuwe materialen de juiste keuze. Wij adviseren ongeacht de situatie altijd de meest geschikte keuze, kijkend naar veiligheid en de meest geschikte uitkomst.

Houtworm laten bestrijden in Scheemda, Winschoten Heiligerlee of de regio?

Wij zijn u graag van dienst bij het betrouwbaar en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden, zodat u gerust kunt zijn op de staat van uw woning. Indien u houtworm geconstateerd heeft in uw woning, dan adviseren we u dit zo spoedig mogelijk te melden, zodat de problematiek zich niet verder uit kan breiden en alles op een veilige en duurzame wijze opgelost wordt.