Ongediertebestrijding in Utrecht

B-Team – geen ratten, muizen en ander gespuis in uw kruipruimte!

In de kruipruimtes van woningen, maar ook kantoren komt de aanwezigheid van allerlei ongedierte steeds vaker op ons pad. Bij Ongediertebestrijding in Utrecht en de regio werkt B-Team aan het verwijderen van ongewenste gasten in uw woning. Bijvoorbeeld pissebedden, naaktslakken, muizen en ratten. Voornamelijk in de kruipruimtes in stedelijk gebied, zoals in Utrecht, is dit een relatief vaak voorkomend probleem. Direct advies? Ga naar contact.

Hoe gaan we te werk? Inspecteren, inventariseren en plannen.

Ongedierte in uw kruipruimte in Utrecht of regio Utrecht? Na een eerste kennismaking komen we een inschatting van de situatie maken: zijn er ter plekke oorzaken voor ongedierte aan te wijzen? Is er sprake van rommel (bijvoorbeeld bouwafval) en is er door een verslechterd klimaat mogelijk schimmel en/of zwam aanwezig? Wat is de oppervlakte van de ruimte? Pas nadat we deze zaken weten, en het nodige opgeruimd en voorbereid is, kan er begonnen worden met daadwerkelijke ongediertebestrijding.

De ruimte moet helemaal schoon. Zwam en/of schimmel? We nemen het mee.

Indien we zwam en/of schimmel in de ruimte aantreffen, wordt dit direct meegenomen in de behandeling.

Hoe bestrijd je ratten? Altijd preventief! Met isolatie als bijkomend voordeel.

Als alle voorbereidingen getroffen zijn en de ruimte volledig schoon en schimmelvrij is, wordt de mogelijkheid voor ongedierte om de ruimte te betreden weggenomen. Ratten en muizen bestrijden met klemmen en vallen is symptoombestrijding, na uitschakeling wacht een nieuwe ongewenste bewoner voor de ruimte al snel. De mogelijkheid wegnemen is de permanente optie.

Na volledige schoonmaak: afvullen! En met warme voeten op de bank.

B-Team werkt als enige in Nederland volledig ruimtevullend met isolatiekorrels. Deze korrels vullen de kruipruimte volledig, zodat ratten, muizen en ander ongedierte er niet kunnen lopen, paren of urineren. Geen penetrante geuren of trippelende pootjes onder de vloer, maar een schone, perfect geïsoleerde ruimte, waarbij de toegankelijkheid van aanwezige meters (bijv. water en gas) wordt behouden.

Direct online een reactie? Doen we graag. Ga verder: