Ratten laten bestrijden?

B-Team levert preventieve en permanente rattenbestrijding op maat.

Je bent bekend met het probleem: trippelende voetjes onder de vloer, af en toe een penetrante lucht (muscusreuk) en bij een eerste blik in de kruipruimte zie je keutels, die het probleem al vlot bevestigen. Ratten, muizen en ander ongedierte zoals naaktslakken, pissebedden zilvervisjes: hoe los je het op en hoe voorkom je het in de toekomst?

Rattenbestrijding stedelijk gebied

Rattenbestrijding in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, en alle regio’s in Nederland! Als je regelmatig geconfronteerd worden met een onaangename, penetrante geur en lawaai in één of meerdere vertrekken van je woning, dan is het tijd om te starten met een permanente oplossing voor het probleem. Allereerst is het sowieso zaak om ervoor te zorgen dat de kruipruimte geen leefomgeving voor de rat wordt. B-Team heeft hiervoor een permanente oplossing, waarbij er geen schadelijke stoffen of onaangename vallen ingezet hoeven te worden.

Ratten bestrijden met een bodemafsluiter.

Twee vliegen in één klap! De kruipruimte heeft de eigenschap dat optrekkend vocht al snel ontstaat, dit gaat gepaard met kou, koude voeten en verminderd comfort in de leefomgeving. Op het moment dat er een bodemafsluiter ingezet wordt, wordt de bodem geïsoleerd en ongediertevrij. Geen ratten, muizen of naaktslakken meer.

Het is eerst zaak om de kruipruimte grondig te reinigen van bouwafval en eventuele schimmels. Hierin is het B-Team gespecialiseerd. We helpen u graag.

Ratten bestrijden in kruipruimte

B-Team is werkzaam in geheel Nederland en heeft de mogelijkheid om op korte termijn de gewenste oproepen te beantwoorden. Hierbij wordt altijd op basis van goede onderlinge afspraken gewerkt en hanteren we altijd een aanpak op maat. Omdat iedere situatie anders is, vernemen we graag de situatie en gaan we graag in gesprek voor een permanente oplossing.

Direct online een reactie? Vul kort het onderstaande formulier in.