Schimmelbestrijding Winschoten, Scheemda, Heiligerlee

B-Team levert vlot en vakkundig!

Door bijvoorbeeld lekkage, een gebrek aan ventilatie of in het geval van doorslaand vocht kan er in woningen nare schimmelvorming ontstaan. Je merkt het aan de vochtigheid, een gure geur en de blauwe en/of zwarte plekken in bijvoorbeeld de badkamer, de keuken of de kelder. Ook kan alleen de typische schimmelgeur de aanwezigheid van schimmel in de woning duiden. Hoe dan ook, schimmel dient direct en met een professioneel bestrijdingsmiddel verwijderd te worden, zodat er geen aanvullende schade aan uw woning – en belangrijker – uw gezondheid plaats kan vinden.

Schimmel laten bestrijden oost-Groningen

B-Team levert sinds het begin van de jaren ’90 schimmelbestrijding op maat. Omdat iedere situatie er één is, wordt er per situatie bekeken hoe de problematiek het beste opgelost kan worden. Het is van belang dat de omgevingsfactoren die de groei van schimmel mogelijk maken aangepast worden. Is er een te veel aan vocht? Hoe kan er geventileerd worden. Heeft de schimmel al dermate grote plekken gevormd dat er schade is? Hoe kan dit zo effectief mogelijk verholpen worden. Is er sprake van een foute temperatuur? Hoe kan deze gewijzigd worden? Is er al sprake van gezondheidsklachten, bijvoorbeeld hoesten bij kinderen en ouderen?  Al met al zijn er genoeg factoren aan verandering onderhevig, voordat de bestrijding plaats kan vinden.

Hoe wordt schimmel bestreden?

Nadat er kort met u geïnventariseerd is hoe de bron van de problematiek aangepakt wordt, wordt de levende schimmel door B-Team met een niet voor de particuliere markt beschikbaar bestrijdingsmiddel (achyldementhylbenzylammoniumchloride) bestreden. Dit middel doodt de schimmelsporen en zorgt ervoor dat de kwaliteit van de lucht in de omgeving daarmee sterk verbetert. Als de oorzaak van de ontstane schimmel bijvoorbeeld een lekkende leiding is, dan is het uiteraard de zorg om dit eerst te verhelpen. B-Team biedt de mogelijkheid hierin van dienst te zijn. Zoals voor al onze werkzaamheden geldt: alles in overleg. Het is voor ons in ieder geval zaak dat u gezond en schimmelvrij kunt wonen en daarbij zijn we u graag van dienst!

Prijs schimmelbestrijding Winschoten, Scheemda, Heiligerlee

Schimmelbestrijding hoeft niet duur te zijn. Het is onmogelijk om een eenduidige prijs te geven voor uw situatie, zonder deze eerst besproken te hebben. Geen enkel project is gelijk. Daarom leveren we altijd maatwerk, waarbij we u een nette en scherpe prijs aanbieden. We zijn voor iedere klus bereikbaar en gecombineerd met onze garantiebieding staan wij voor ons product en vakkundige levering. Direct uw prijs ontvangen? Geef ons een belletje op 06-53171865 of vul het onderstaande formulier kort in.