Schimmelbestrijding Assen, Emmen Hoogeveen

B-Team is u graag van dienst!

Schimmel in uw woning in Assen, Emmen, Hoogeveen of de regio? Het B-Team verhelpt accuraat en grondig uw problematiek!
Schimmel heeft altijd een oorzaak. Er wordt een voor de schimmel geschikte leefomgeving gecreëerd, waarbij de schimmel kan uitgroeien tot een gezondheidsbedreigende situatie. Plekken waar schimmel veel voorkomt zijn de badkamer, de keuken, woonkamer en/of kruipruimte. De verspreiding van schimmel hangt af van de leefomgeving, en het is essentieel om ruimtes die vatbaar zijn voor schimmelvorming onaantrekkelijk te maken. Het begint met het wegnemen van een geschikt groeiklimaat. Als u te maken heeft met schimmelproblemen in Emmen, Assen, Hoogeveen of andere delen van de provincie Drenthe, kunt u rekenen op de expertise van B-Team voor professionele schimmelverwijdering in uw leefomgeving.

In hoeverre is er sprake van schade door schimmel?

In gevallen waarin schimmel al op grote of kleine oppervlakken aanwezig is, kan het zijn dat bouwmaterialen (zoals hout) zijn aangetast, maar dit verschilt per situatie. Een grondige inspectie is noodzakelijk voordat er beslissingen worden genomen over de aanpak, bestrijding en mogelijke ingrepen in de structuur van het bouwwerk. Gewone huishoudelijke middelen zoals bleek en allesreiniger vervagen slechts tijdelijk de zichtbaarheid van schimmel en leiden in haast alle gevallen tot terugkerende schimmelvorming.

Onze werkwijze

Op het moment dat u B-Team inschakelt om de schimmel te bestrijden, starten wij vaak met een inventarisatie, gevolgd door een plan van aanpak. Het is hierbij mogelijk om via onze site een foto van uw situatie te uploaden, zodat wij direct een beeld hebben van hetgeen er aan de hand is. Na een korte gezamenlijke inventarisatie volgt grondige inspectie. Na de inventarisatie en inspectie werken we samen met u om de aanwezige schimmel te verwijderen en hiermee een duurzamer en gezonder leefklimaat te creëren.

Contact

Als u schimmel wilt laten bestrijden in Drenthe, kunt u altijd snel bij ons terecht voor hulp in Emmen, Assen, Hoogeveen en de omliggende regio. Vul het aanvraagformulier op onze website in of bel vrijblijvend naar 06-53171865.

Foto’s schimmel laten bestrijden Drenthe: Assen, Emmen, Hoogeveen

Schimmelvorming?

Laat het ons weten. Altijd bereikbaar. Omschrijf kort uw situatie: