Schimmelbestrijding Flevoland

B-Team werkt nauwkeurig en volgens afspraak.

Last van schimmel in Lelystad, Almere, Dronten, Emmeloord of elders in de provincie Flevoland? B-Team is gespecialiseerd in het professioneel saneren van schimmel in uw leefomgeving. In alle gevallen bevindt schimmel zich in het beginstadium op plaatsen waar de omgeving voor de schimmel (welke soort dan ook) het juiste klimaat biedt, bijvoorbeeld in de badkamer, de keuken, de woonkamer en/of de kruipruimte. De mate waarin en de snelheid waarmee schimmel zich verspreidt hangt vervolgens samen met de mate waarin de voor de schimmel ideale leefomgeving blijft bestaan. Met andere woorden: het is altijd zaak om de vertrekken die vatbaar zijn voor schimmelvorming voor de schimmel zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

De schimmel is al flink aanwezig, wat te doen?

Op het moment dat schimmel al op relatief grote of kleine oppervlaktes aanwezig is, is het mogelijk dat gebruikte bouwmaterialen (hout) aangetast zijn. Per situatie verschilt dit. Het is dus zaak om de situatie grondig te inspecteren, voordat er keuzes met betrekking tot de manier van bestrijden gemaakt kunnen worden. U zult merken dat de inzet van huis- tuin- en keukenmiddelen als bleek en allesreiniger enkel de zichtbaarheid vervagen, en dat de schimmelvorming na een relatief korte periode weer tevoorschijn komt.

Hoe gaat het bestrijden van schimmel in z’n werk?

Allereerst is het belangrijk om gezamenlijk met u de ontstane situatie te inventariseren en op basis hiervan een plan van aanpak te maken. Het is handig om ons de situatie kort telefonisch of per mail (zie formulier onderaan deze pagina) i.c.m. foto’s toe te lichten. Op basis hiervan kunnen we al een eerste inschatting maken. Als de situatie onoverzichtelijker geworden is, is inspectie in veel gevallen onontkoombaar. Hierbij zijn we u graag van dienst. Na afloop van de inventarisatie en inspectie gaan we gezamenlijk met u aan de slag om de ontstane schimmel te saneren en een gezonder leefklimaat te realiseren.

Schimmel laten bestrijden Flevoland

Last van schimmel? Wij zijn u graag van dienst. Voor schimmelbestrijding in Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord en de regio kunt u altijd op korte termijn bij ons terecht. Vul het aanvraagformulier op onze website in, of geef ons vrijblijvend een belletje: 06-53171865.

Fotovoorbeelden schimmelsituaties Flevoland

Schimmelvorming in uw woning?

Laat het ons weten. Altijd bereikbaar. Omschrijf kort uw situatie: