Schimmelbestrijding Gelderland

Last van schimmel in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Doetinchem of Deventer?

B-Team is u graag van dienst met grondige schimmelsanering en/of schimmelbestrijding op maat.

De meest voorkomende plekken waar schimmel zich kan ontwikkelen, bevinden zich op plekken binnenshuis waar het warm en vochtig is. De badkamer, de kelder, maar ook aangelegen vertrekken. Een gebrek aan ventilatie zorgt er samen met het bestaande klimaat dat schimmels kunnen groeien. Indien er niet tijdig ingegrepen wordt, is ventileren niet meer afdoende om de situatie in de hand te houden. Bestrijding is dan de juiste optie.

Schimmelbestrijding – niet altijd zichtbaar, maar wel aanwezig?

B-Team biedt bestrijding op maat. Schimmel tast uw woning aan en is ongezond voor mens en dier. Vooral op het moment dat er gezondheidsproblematiek is, kan schimmel ervoor zorgen dat de condities verslechteren. Is er schimmel? Doe er iets aan! De schade aan de woning, die door schimmel is ontstaan, kan bijvoorbeeld bestaan uit aangetaste wanden, aangetaste kozijnen maar ook uit aangetaste (dragende) delen. Dit is niet altijd direct met het blote oog waarneembaar, omdat de schimmel zich ook verspreid op plekken die niet zichtbaar zijn zonder bijvoorbeeld een gedeelte van de wand te verwijderen.

Goed voorbereid te werk!

B-Team heeft ruim 20 jaar ervaring met het bestrijden van schimmels in alle soorten en maten. Belangrijk hierbij is dat er gestreefd wordt naar een situatie waarbij de kans op terugkerende schimmel zover mogelijk geminimaliseerd wordt. In goed overleg wordt hier gezamenlijk met u als klant een werkbaar en logisch plan voor gemaakt waarbij de inzet van professionele bedrijfsmaterialen vanzelfsprekend is.

Schimmel in uw woning? Laat het ons weten. Bel 06- 53 17 18 65 of vul het formulier op deze pagina in.