Effectieve schimmelbestrijding in Glimmen, Haren en Paterswolde

Last van schimmelproblemen in kelder, keuken, slaapkamer en/of badkamer? B-Team levert effectieve bestrijding, snel en doeltreffend

Het is voor veel mensen helaas herkenbaar, die gure schimmelplekken in huis door lekkage, slechte ventilatie, of het vochtige weer. Je ruikt het en je ziet vieze blauwe of zwarte vlekken in de badkamer, keuken of kelder. In sommige gevallen kan je alleen die typische schimmelgeur waarnemen, maar hoe dan ook, de aanwezige schimmel moet eruit. En het moet goed gebeuren, voor de gezondheid en je huis!

B-Team: Schimmelbestrijding op Maat in Glimmen, Haren en Paterswolde

B-Team is al sinds de jaren ’90 expert in schimmelbestrijding op maat. Elke situatie is net even anders, dus we kijken specifiek naar het probleem waardoor de schimmel kan gedijen. Eerst moeten we de omstandigheden aanpakken die schimmel laten groeien. Is er te veel vocht? Hoe kunnen we beter ventileren? Heeft de schimmel al flinke schade veroorzaakt? Dit pakken we effectief aan. Als bijvoorbeeld een lekkende leiding het probleem is, is het zaak om dit eerst te verhelpen. Alles gebeurt in overleg, met als centraal doel een schimmelvrij huis en een verbeterde gezondheidssituatie.

Schimmelbestrijding met Professionele middelen in Glimmen, Haren en Paterswolde

Nadat we de oorzaak van het schimmelprobleem hebben vastgesteld, gebruikt het B-Team (nadat de oorzaak aangepakt is), professionele bestrijdingsmiddelen die niet voor particulieren verkrijgbaar zijn. Deze middelen doden de schimmelsporen en verbeteren de luchtkwaliteit in jouw huis aanzienlijk.

Betaalbare Schimmelbestrijding in Glimmen, Haren en Paterswolde

De prijs van schimmelbestrijding is afhankelijk van de mate waarin er schade ontstaan is en het formaat van de problematiek. Ook speelt het oplossen van oorzaken die de schimmel tot gevolg hebben mee aan de uiteindelijke kostenberekening. We kunnen geen vaste prijs geven zonder eerst jouw situatie te bespreken, want elke klus is anders. We bieden altijd een eerlijke en scherpe prijs. We staan voor kwaliteit en goede service. Wil je meteen een prijsopgave? Bel ons op 06-53171865 of vul snel het formulier hieronder in.