Schimmel laten bestrijden in Hoogezand Sappemeer

B-Team levert grondige werkzaamheden volgens afspraak!

Bij het ontdekken van donkere, muf ruikende vlekken in uw woning is de conclusie al vlot onontkoombaar: door samenloop van omstandigheden is er schimmelvorming ontstaan. Naast negatieve effecten op uw gezondheid, met daarbij in het bijzonder als u aandoeningen als Astma of Cara aan uw luchtwegen hebt, heeft schimmelvorming ook invloed op de bouwstructuur van uw woning. Wanden, constructiebalken, stuclagen en verflagen raken aangetast door de micro-organismen.

B-Team levert schimmelbestrijding in Hoogezand Sappemeer

Schimmel kan op verschillende manieren bestreden worden. De mate waarin de problematiek zich al ontwikkeld heeft, vormt de basis voor een plan van aanpak. Schimmel ontstaat door een gebrek een te hoge vochtigheidsgraad, een gebrek aan ventilatie en een voor de schimmel ideale groeitemperatuur. Op het moment dat de schimmel zich ongestoord voort heeft kunnen planten, bijvoorbeeld in het geval van leegstand of een onmogelijkheid de ruimte te kunnen bereiken, kan schimmel bouwmaterialen dermate aantasten, dat (deel)vervanging hiervan noodzakelijk is. In andere gevallen is een klimaataanpassing en bestrijding via een voor ons bedrijf gecertificeerd bestrijdingsmiddel de juiste stap.

Schimmel laten bestrijden in Hoogezand Sappemeer?

Wat de omvang van uw problemen ook is, we zijn u graag van dienst! B-Team levert sinds 1991 schimmelbestrijding in geheel Nederland. Nauwkeurig, efficiënt en altijd aangepast op uw situatie. Naast werkzaamheden voor particulieren en het MKB, werken wij ook voor woningstichtingen, projectontwikkelaars en (semi)-overheden. Voor schimmelbestrijding in Hoogezand, Foxhol, Sappemeer, Ommelanderwijk en de regio kunt u ons het beste telefonisch bereiken op 06 – 53 17 18 65.

Foto’s schimmel laten bestrijden Hoogezand

Schimmelvorming in Hoogezand-Sappmeer?

Laat het ons weten. Altijd bereikbaar. Omschrijf kort uw situatie: