Schimmelbestrijding in Wildervank, Muntendam en Meeden – B-Team

Indien u schimmel aangetroffen heeft in uw woning, is het zaak om zowel voor de kwaliteit van uw (huur)woning als de kwaliteit van de leefbaarheid in te grijpen. Schimmel beïnvloedt verf of latex, kitnaden, gipsplaten, houtskelet en kan hechten op stenen. De gure lucht is slecht voor uw luchtwegen. Vooral mensen met Astma, Cara, COPD en andere luchtweggerelateerde klachten zijn kwetsbaar bij de aanwezigheid van schimmel. In de particuliere markt verkrijgbare bestrijdingsmiddelen werken oppervlakkig. Voor toereikende bestrijding is professionele bestrijding met inachtneming van de oorzaak noodzakelijk.

Hoe ontstaat schimmel: vochtigheid en temperatuur

Schimmel ontstaat in te vochtige omgevingen. Lekkage, het gebrek aan ventilatie, condensvorming en een geschikt oppervlak zorgen er samen voor dat er een klimaat ontstaat waarin schimmel kan groeien. Het begint klein, maar de omvang neemt vlot toe als de condities dit toelaten. Het is dus in eerste instantie zorg dat de oorzaak van de schimmel weggenomen wordt. Is er lekkage? Is er afzuiging of beluchting? Hoe kan de groei van de schimmel permanent verstoord worden? Op het moment dat dit duidelijk is moeten hierin maatregelen getroffen worden. Aanvullend wordt er gestart met de daadwerkelijke bestrijding. Hiervoor wordt door B-Team een middel gebruikt dat niet in de particuliere markt verkrijgbaar is. B-Team heeft de kennis, ervaring en juiste apparatuur om de schimmel grondig te verwijderen en verdere verspreiding te voorkomen.

Schimmel in uw woning in Wildervank, Muntendam of Meeden voorkomen?

Om schimmel in uw woning te voorkomen, kunt u de volgende punten inzetten:

  • Zorg voor goede ventilatie en voorkom vochtproblemen in de woning.
  • Bij contstatering, maak foto’s voor identifcatie door B-Team.
  • B-Team pakt de onderliggende oorzaken van vochtproblemen aan en bestrijdt vakkundig

Direct van start met het laten bestrijden van uw schimmelproblematiek? We helpen u graag! B-Team is vanaf 1991 werkzaam en levert schimmelsanering in geheel Nederland.  Voor schimmelbestrijding in Wildervank, Muntendam, Meeden, Westerlee, Heiligerlee en de regio kunt u ons het beste telefonisch bereiken op 06 – 53 17 18 65.

Foto’s schimmel laten bestrijden Wildervank, Muntendam, Meeden