Schimmel laten verwijderen in Leek, Zuidhorn en Grijpskerk

B-Team levert grondige schimmelbestrijding op afspraak!

Een onbalans tussen vocht, temperatuur en stilstaande lucht heeft het ontstaan van schimmel als gevolg. In bijna alle gevallen wordt er volgens gehandeld vanuit symptoombestrijding: er wordt bleek op de schimmel gewreven, er wordt een nieuwe verflaag aangebracht of de ruimte wordt (tijdelijk) warm gestookt om vocht minder kans te geven. In eerste instantie lijkt dit te werken, maar dit is slechts van korte duur. Op de iets langere termijn (denk in meerdere weken, enkele maanden) zal de schimmel toch weer tevoorschijn komen, waarmee er een ongewenste cyclus van symptoombestrijding ontstaat.

Schimmelbestrijding: laat de oorzaak altijd onderzoeken

De schimmelbestrjiding die door B-Team in Leek, Zuidhorn en Grijpskerk geleverd wordt is in eerste instantie altijd georiënteerd op het identificeren van de oorzaak van het probleem. Is er sprake van lekkage? Wordt de ruimte niet geventileerd? Kan optrekkend vocht de oorzaak zijn? Is er sprake van doorslaand vocht in de muren? Wordt de ruimte onbewust vochtig gehouden? Voor het ontstaan van (zwarte) schimmel zijn tal van oorzaken mogelijk. Nadat de oorzaak door B-Team geconstateerd is, is het zaak om de oorzaak weg te nemen, voordat de daadwerkelijke bestrjiding plaats kan vinden. In overleg met u wordt er een plan van aanpak gevormd, waarbij de werkzaamheden kunnen variëren van het uitvoeren van simpele handeling to bijvoorbeeld het inhuren van een loodgieter of het vervangen van ernstig beschadigd houtwerk.

De aanwezige schimmel verwijderen

Nadat de oorzaak aangepakt is, kan er gestart worden met het daadwerkelijk verwijderen van de schimmel. Dit gebeurt met een voor particulieren niet verkrijgbaar bestrijdingsmiddel, waarbij de ruimte na het aanbrengen tijdelijk niet te betreden is. Nadat de schimmel compleet gesaneerd is, kan de ruimte weer gebruikt worden zoals gewenst.

B-Team behandelt iedere schimmelbestrijding op maat

Vanaf 1991 zijn we bij B-Team actief met schimmelbestrijding in geheel Nederland. Wij zijn u met onze kennis en vaardigheden graag van dienst om op korte termijn weer een voor u gezonde en fijn leefbare situatie te creëren. Direct telefonisch uw situatie doornemen? We horen het graag! Bel  06 – 53 17 18 65.

Foto’s schimmel laten bestrijden Leek, Zuidhorn en Grijpskerk

Schimmelvorming regio Oost-Groningen?

Laat het ons weten. Altijd bereikbaar. Omschrijf kort uw situatie: