Schimmelbestrijding Noord-Holland

B-Team werkt vakkundig en op maat.

Schimmelbestrijding in Amsterdam, Den Helder, Haarlem, Alkmaar of de regio? B-Team is uw specialist op het gebied van schimmelsanering. Schimmel in uw badkamer, onder de vloer, langs de wanden en/of in de kelder is altijd ongewenst en ongezond. De oorzaak van het ontstaan van schimmel kan uiteenlopend zijn, maar in het algemeen bekeken staat slechte ventilatie, gecombineerd met relatief hoge luchtvochtigheid aan de basis van de problematiek. U herkent schimmelvorming als witte plekken, die later zwart van kleur worden. Ze verspeiden een muffe, herkenbare reuk.

Hoe groot is mijn schimmelprobleem?

Schimmel houdt geen rekening met wat voor u zichtbaar is. Op het moment dat er bijvoorbeeld schimmelplekken zichtbaar zijn net boven de plint in uw woonkamer, kan het heel goed zijn dat de oorzaak en de bron van de fungus zich onder de vloer in de kruipruimte bevindt. Meermaals hebben wij ervaren dat bijvoorbeeld een lekkende waterleiding gecombineerd met warme CV aan- en afvoerbuizen een goed klimaat voor de schimmel vormt. In dit soort situaties kunt u bijvoorbeeld heel goed een muffe geur ervaren, zonder dat de schimmel zichtbaar is. Iedere situatie is anders. Een goede, gezamenlijke inventarisatie van de problematiek is de juiste stap.

Schade door schimmel Noord-Holland

Het is altijd zaak om schimmel direct te bestrijden. Dit om de kans op relatief grote schade tijdig in te perken. B-Team bestrijdt schimmel op basis van verschillende werkwijzen, waarbij een permanente oplossing van het probleem het doel is. Allereerst wordt de schimmel bestreden met een bestrijdingsmiddel. Vervolgens wordt de klimaat-onbalans (dat een gunstig leefklimaat voor de schimmel biedt) verholpen. Mocht er bij de inventarisatie van de situatie blijken dat de schimmel in vergevorderd stadium is, dan biedt B-Team ook deelreparatie of totale vervanging van bijvoorbeeld vloerbalken aan. Hoe kan de ventilatie bevorderd worden? B-Team biedt hiervoor diverse mogelijkheden.

Schimmel laten bestrijden Noord-Holland

Last van schimmel? Wij zijn u graag van dienst. Voor schimmelbestrijding in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Helder en de regio kunt u altijd op korte termijn bij ons terecht. Vul het aanvraagformulier op onze website in, of geef ons vrijblijvend een belletje: 06-53171865.

 

 

Fotovoorbeelden schimmelsituaties Noord-Holland

Schimmelvorming in uw woning?

Laat het ons weten. Altijd bereikbaar. Omschrijf kort uw situatie: