Schimmelbestrijding Overijssel

Een aanpak bij de bron biedt gewenst resultaat.

De muffe geur die door schimmel verspreid wordt, is meer dan herkenbaar. En ook verraden de donkere vlekken in uw badkamer, kruipruimte of elders in huis de aanwezigheid van schimmel. Deze schimmel verspreidt zich in het juiste klimaat vlot en levert -zoals bekend- risico op ten aanzien van uw gezondheid. Het is dus zaak om er werk van te maken.

Klimaat en behandeling

B-Team is ruim ervaren op het gebied van schimmelbestrijding in Enschede, Almelo, Deventer, Zwolle en de regio. Onze manier van bestrijden is niet alleen gebaseerd op het verwijderen van de zichtbare en schadelijke schimmel(plekken), maar gaat in eerste instantie in op de oorzaak van het probleem. Dit probleem vindt vaak zijn oorsprong in het klimaat waarin de schimmel zich goed kan ontwikkelen. Een relatief grote hoeveelheid vocht, bijvoorbeeld door een lekkende waterkoppeling of optrekkend vocht vanuit de bodem, doorslaan van de muren, slechte beluchting en dit alles gecombineerd met de juiste temperatuur zorgt voor een goed gedijende schimmel. Door dit klimaat eerst aan te pakken, wordt de oorzaak van het probleem verholpen en kunnen vervolgens de zichtbare schimmelplekken bestreden worden.

Bestrijdingsmiddel

De huis-, tuin- en keukenmiddeltjes die veelal gebruikt worden bieden een korte en soms niet eens echt zichtbare oplossing voor het probleem. Wij werken met professionele middelen, die enkel in het bedrijfsleven verkrijgbaar zijn en de schimmel goed doden. Hierdoor wordt de bestrijding vele malen efficiënter en is de kans op herhaling vele malen kleiner.

Kom in actie!

Last van schimmel? Laat het ons weten. Wij gaan graag met u aan de slag om de problematiek te verhelpen. De prijs is hierbij afhankelijk van de situatie. Daarom is het goed om even overleg te plegen voordat hier uitspraken over gedaan kunnen worden. Direct info? Geef ons een belletje op: 06 53 17 18 65 of laat een berichtje achter op deze pagina. We staan u graag te woord.

    Foto’s Schimmelbestrijding Overijssel