Schimmelsanering in Friesland

Van oorzaak tot oplossing

Het ontstaan van schimmel heeft altijd een oorzaak. Dus als u in uw woning of bedrijfspand tegenkomt, is er een klimaat ontstaan waarin de schimmel zich goed kan verspreiden. Voordat de schimmel gesaneerd kan worden, is het zaak om deze ideale leefomstandigheden ongedaan te maken. Is er een waterlek? Is er sprake van optrekkend vocht? Ontstaat er condensvorming in ruimtes die niet ontlucht (kunnen) worden? Dan is er gecombineerd met de juiste temperatuur al snel een ideaal schimmelklimaat.

Schimmel in Drachten, Leeuwarden, Joure, Heerenveen of de regio?

Wij zijn u graag van dienst met schimmelsanering in Friesland B-Team is op het gebied van schimmelbestrijding werkzaam in geheel Nederland. Sinds 1993 nemen wij een adviserende en uitvoerende rol in bij het oplossen van deze problemen. Zoals kort vermeld, dient de oorzaak eerst gevonden te worden. Op het moment dat dit door ons vastgesteld is, wordt het probleem in eerste instantie bij de basis opgelost en kan er vervolgens grondig gesaneerd worden. Afhankelijk van de situatie worden er keuzes gemaakt in de bestrijding. Schimmel in vergevorderd stadium heeft in sommige gevallen vervanging of deelvervanging van bouwmaterialen tot gevolg. In andere gevallen wordt er ook chemische bestreden. Eigenlijk is iedere situatie maatwerk waarover we u graag adviseren en van dienst zijn!

Schimmelsanering in Friesland – foto’s van aangetroffen situaties

Direct schimmel laten bestrijden in Friesland?

Wij zijn bereikbaar.Telefonisch of via onderstaand aanvraagformulier informeren wij u vrijblijvend. Vul kort uw gegevens en we zijn u vlot van dienst. Mocht u aanvullende vragen hebben, geef gerust een belletje: 06 – 53 17 18 65