Zwambestrijding Gelderland

B-Team levert professionele zwambestrijding in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen en de regio

Zwam is een verzamelnaam voor een grote hoeveelheid schimmels. Hiervan komt een gedeelte voor in de kruipruimtes, kelders en op andere plaatsen in woningen waar de omgevingselementen het voor de zwam aantrekkelijk maakt om te groeien. Bij aanwezige huiszwam waarbij ook vruchtlichamen aanwezig zijn, is het noodzakelijk om deze zo spoedig mogelijk te verwijderen uit uw leefomgeving

De meest voorkomende zwam in huizen is de poriënzwam, welke een negatieve invloed heeft op de gezondheid van mensen en huisdieren. Het is zaak om aanwezige huiszwam zo spoedig mogelijk te verwijderen uit uw leefomgeving. Bleek, Dasty en andere huishoudmiddeltjes bieden voor wat betreft langdurige bestrijding geen soelaas. De enige manier om hierin langdurig effect te bereiken is door inzet van professionele bestrijdingsmiddelen. B-Team levert professionele zwambestrijding in Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Harderwijk en de regio.

Bestrijdingsadvies gebaseerd op de situatie

Afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt, geeft het B-Team u passend bestrijdingsadvies. In sommige gevallen is een oppervlaktebestrijding mogelijk. Dit komt vaker voor op het moment dat de zwam in een relatief vroeg stadium ontdekt wordt. Is de zwam al geruime tijd aan het gedijen en zijn er geen stappen ondernomen, dan kan het zijn dat er door de zwam aantastingen in het houtwerk zijn ontstaan. De grootte van deze aantastingen zijn aanleiding om over te gaan tot (deel)vervanging van houten delen. Deze werkzaamheden worden ook door B-Team geleverd. Hierbij moet in ieder geval geïnventariseerd worden of de aangetaste delen dragend zijn of dat vervanging anderzijds van invloed is op uw constructie. Hierover adviseren wij altijd passend.

Zwam laten bestrijden – hoe gaan we van start?

Zoals u leest is zwambestrijding sterk situatieafhankelijk, maar dat het moet gebeuren is een feit. Om deze reden is het voor ons onmogelijk om online een vaste prijs voor zwambestrijding te noemen. Uiteraard zijn we u graag van dienst, maar dient er eerst kort verkennend contact te zijn, voordat we u een kostenindicatie kunnen geven. Des te meer er over uw situatie bekend is, des te beter kunnen we u informeren.

Direct uw prijs voor schimmelbestrijding in Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen of Doetinchem online ontvangen? Vul het onderstaande formulier bondig in en we komen bij u terug! Telefonisch contact is natuurlijk ook een optie: 06-53171865

    Foto’s Zwambestrijding Gelderland